Studio Qndrore Dietikon (Zvicer)
Telefoni Fix : + 33 970 460 040

Prshendetjet : Ē'do te Marte Deri Shtune
: 20:30-22:30 :
Visari
Emisioni Kontaktues Nė Verzionin Skype : RadioRainca
Dhe mundeni tė dėrgoni SmS Viber Whatsapp : +41 76 282 9008
Emisioni sht i drejtprdrejt dhe kontaktues.