Reklamat e juaja gjithmon do tė vendosen ku i bie syri vizitorit , do me thėn nė ē'do pjes te faqes dhe menye si me foto dhe shkrim , po ashtu dhe reklam audio ku do tė transmetohet 30 her gjat 24 orėve!

 

Ēmimi Pėr 1 Muaj  50 Euro reklama vetėm me foto,ndėrsa reklama me foto +audio =80€
Ēmimi Pėr 3 Muaj  150 Euro reklama vetėm me foto,ndėrsa reklama me foto +audio =200€
Ēmimi Pėr 6 Muaj  300 Euro reklama vetėm me foto,ndėrsa reklama me foto +audio =500€
Ēmimi Pėr 12 Muaj 600 Euro reklama vetėm me foto,ndėrsa reklama me foto +audio =800€

 

Kujdes pėr 1 Muaj nuk bėjm Reklam Audio  Minimum 6 Muaj Ose 1 Vit